Roberto Sarto en Another Women

Roberto Sarto en Another Women

Dit seizoen zijn wij gestart met 2 nieuwe merken, nl. Roberto Sarto en Another Women, waar we een breed publiek mee kunnen bedienen.

Roberto Sarto dameskleding

Roberto Sarto is een echt Nederlands merk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto het uitgangspunt. De collecties bestaan uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling. Ze zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Roberto Sarto, voor de vrouw die altijd verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan.

Dameskleding Anotherwoman

Anotherwoman is een Nederlands modemerk gemaakt voor de modebewuste vrouw.
Kleding in maat 36 t/m 46 die goed te combineren is. Kleding die comfortabel zit en voor ieder moment van de dag. Kleding waarin jij je goed voelt: Feel good dressing!

De Anotherwoman collectie kenmerkt zich als casual-chic. Wij hebben ons gefocust op brei, tricot en sweat. Daar waar we goed in zijn. In elke collectie vind je een groot assortiment in actuele, mooi gebreide items in bijzondere garens. Comfort en pasvorm zijn belangrijk, net als kwaliteit en een mooie afwerking.